Servicii Oferite

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA

PSIHOTERAPIE DE FAMILIE SI CUPLU

PSIHOTERAPIE DE GRUP

GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA


• Psihoterapie cognitiv comportamentala in atacuri de panica, tulburari anxioase generalizate,tulburarea de stress posttraumatic, fobii specifice si sociale,tulbararea obsesiv compulsiva,depresie;
• Psihoterapie la domiciliu pentru persoane cu agorafobie;
• Interventie specifica pentru persoanele cu nevoi speciale :pacienti cu boli psihosomatice: migrene, poliartrita reumatoida, colagenoze, hipertensiune arteriala si alte boli cronice;
• Psihoterapie si consilierea cuplului aflat in criza;
• Psihoterapia si consilierea adolescentului aflat in criza;
• Psihoterapia copilului cu dificultati comportamentale;
• Psihoterapie si consiliere de familie si cuplu cu copii mici si adolescenti
• Optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere.
• Psihoterapie online
• Dependenta de alcool,dependent de jocuri de noroc;
• Terapie de grup pentru copii si adolescenti cu anxietate sociala;
• Tulburari ale somnului
• Consiliere premaritala
• Trainingul parintilor cu copii dificili

• Evaluarea personalitatii si psihodiagnostic

Teste cu licenta


Licenta Millon Clinical Multiaxial Inventory-III (MCMI-III )

Este un instrument psihometric de evaluarea persoanelor cu dificultati emotionale, comportamentale si interpersonale. 
Se pot diagnostica : 
7 sindroame clinice moderate:Anxietate, Somatoform, Distimie, Bipolar maniacal, Dependenta de alcool, Dependenta de droguri, Tulburarea de stress post traumatic; 
3 sindroame clinice severe:Tulburarea de gandire, Depresia majora si Tulburarea deliranta. 
Se pot identifica patternurile de personalitate:Schizoid, Evitant, Depresiv, Dependent, Histrionic, 
Narcisist, Antisocial, Sadic (agresiv ), Compulsiv, Negativist (pasiv-agresiv ), Masochist (ego-distonic ) . 
Precum si patologia severa de personalitate:Schizotipal, Borderline, Paranoid.

Licenta DAS (Dyadic Adjustement Scale )

Este un instrument de evaluare  folosit pentru aplicatii clinice care se refera la cupluri avand  utilizarea cea mai larga la nivel international in domeniul calitatii maritale.

Este un instrument extrem de valoros in practica pentru caracterizarea simptomelor si problemelor comportamentale prezente in cuplu.Se masoara perceptia ambilor parteneri asupra relatiei si face astfel posibila obtinerea mai multor perspective diferite despre relatie cu scopul integrarii intr-un diagnostic complet.

Combinarea informatiilor din DAS cu observatiile directe ofera psihoterapeutului o viziune valida, mult mai cuprinzatoare si corecta asupra cuplului aflat in terapie.Natura multidimensionala a testului furnizeaza o descriere cuprinzatoare a relatiei maritale.

Dezirabil este ca informatia oferita de DAS sa fie combinata cu rezultatatele din teste de personalitate completata de unul sau ambii parteneri.

In terapie si la sfarsitul terapiei chestionarul serveste drept masura obiectiva pentru evaluarea obiectiva a schimbarilor survenite in interactiunile dintre parteneri.

Licenta  T.A.T(adulti);T.A.C(copii);T.A.B(batrani)

Testul Apercepției Tematice

Testul de Apercepție Tematică este o tehnică proiectivă ce urmărește să evalueze modelele de gândire, atitudinile față de sine și față de ceilalți, capacitatea observațională și răspunsurile emoționale ale subiectului la un material slab structurat. O caracteristica aparte a manualului este detalierea diferitelor forme de aplicare a acestei tehnici: pentru adulti si adolescenti (TAT), pentru copii (TAC, cu trei versiuni) si pentru batrâni (TAB).

În cazul TAT-ului, stimulii ambigui constau într-un set de planse care înfatiseaza personaje umane plasate în diverse situatii de viata.

Subiectului i se cere sa elaboreze o povestire despre fiecare plansa care i se ofera, povestire care solicita subiectului urmatoarele aspecte: ce se întâmpla în plansa respectiva, evenimentele care au precedat situatia respectiva, ce simt si gândesc personajele din plansa si cum se încheie povestirea respectiva.ubiectului la un material slab structurat.

 Continutul povestirii scoate, de obicei, la iveala atitudini, fantasme, dorinte, conflicte inconstiente, imaginea subiectului despre lume. Structura povestirii reflecta sentimentele, presupozitiile subiectului fata de lume si defensele acestuia. Fiecare povestire creata de subiect este analizata cu atentie, pentru a dezvalui nevoile, atitudinile si patternurile de reactie ale subiectului.