Recomandari

3 Comments to Recomandari

 1. Valeriu Moise says:

  Recomand din tot sufletul… …. Mare rabdare de a asculta si sfaturi pe masura… Eu am avut rezultate nesperate dupa aceste sedinte…. In doua cuvinte “Seriozitate, Profesionalism” … Multumesc ! si am sa recomand cu toata increderea…..

 2. Sim89 says:

  Foarte multumita de raspunsurile primite! Recomand cu incredere cabinetul psihologic Dan Jana tuturor celor care cauta o rezolvare sigura la problemele cu care se confrunta.Va pup si va multumesc

 3. Simina says:

  Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti in acest domeniu! Sunteti o un om deosebit,puternic, dedicat meseriei pe care o practicati si o prietena de incredere. Va multumesc pentru sfaturile acordate, pentru vorbele pline de optimism care si acum imi rasuna undeva in minte in anumite situatii.
  Am avut ocazia sa iau parte la cateva dintre sedintele sustinute de dna. Dan si am remarcat profesionalism,atentie acordata fiecarui pacient in parte, calmitate desavarsita si un mod extraordinar de a aborda fiecare problema : cu incredere .
  Nu e de mirare ca cei care o cunosc , fie din viata de zi cu zi,fie din cabinet, o apreciaza atat de mult. Recomand sedintele doamnei Dan celor care cauta o rezolvare la problemele cu care se confrunta sau celor care doresc pur si simplu sa se cunoasca mai bine, sa se autoevalueze in mod corect si sa descopere lucruri despre ei pe care pana in momemntul acesta,nu le constientizau.
  Va imbratisez cu drag si abia astept sa…”stam de vorba”. Pentru mine, discutiile functioneaza de minune doar pentru ca vorbele( ma citez) “sunt spuse de doamna Dan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *