Termeni și Condiții

Termenii “Danjana.ro”, site-ul”,CONNECTHERAPY”, reprezinta SC CONNECTHERAPY SRL si serviciile sale oferite prin site-ul wwwdanjana.ro
SC SRL are sediul in Braila, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J09/230/2019, cod unic de inregistrare 40691916. Datele de contact le gasiti la rubrica CONTACT.
Prin termenul “Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.danjana.ro, indiferent de motiv.
Termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.


Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului http://www.danjana.ro/, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul danjana.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul danjana.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati “Termenii si Conditiile” noastre.

Danjana.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Dan jana.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor
Site-ul Danjana.ro ofera utilizatorilor acces la informatii din domeniul psihologiei in particular si sanatatii in general. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului Danjana.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile Danjana.ro includ diverse anunturi.


Responsabilitatile utilizatorului
Ca Utilizator  – sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre.
.